Järn
Dess produkter innehåller järn, tex. kolstål eller gjutjärn.
Bra att veta:
- Håller hög värme under lång tid
- Går att ställa i ugn (gäller ej de pannor med trähandtag)
- Blir bättre med tiden
- God och jämn värmeledning
- Fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion (om det är kok-stekkärl)
- Lång livstid
- Giftfria
Efter användning:
1) Diska pannan med varmt vatten. Torka den torr.
2) Rengör emellanåt: Varm upp pannan med koksalt i en och en halv minut och torka ren. Saltet hjälper till att rensa pannan från tidigare användning.
3) Olja in pannan med en pappers trasa och förvara torrt.
OBS!
Lämna aldrig pannan fuktig. Om mat bränt fast i pannan, använd en disksvamp. Använd aldrig diskmaskin. Pannan kan börja rosta om inte dessa punkter följs: annars borstar du pannan för att bli av med rosten.
Kokkärl & Stekpannor
Äggpannor
Kokkärl & Stekpannor
Gjutjärnspannor
Kokkärl & Stekpannor
Kokkärl & Stekpannor
Gjutjärnspannor
Kokkärl & Stekpannor
Gjutjärnsgrytor
Kokkärl & Stekpannor
Kokkärl & Stekpannor
Gjutjärnsgrytor
Gjutjärnspannor
Kokkärl & Stekpannor
Kokkärl & Stekpannor
Gjutjärnsgrytor
Kokkärl & Stekpannor
Kokkärl & Stekpannor
Gjutjärnsgrytor
Kokkärl & Stekpannor
Kokkärl & Stekpannor
Lock & Stekskydd
Kokkärl & Stekpannor
Kokkärl & Stekpannor
Gjutjärnspannor
Kokkärl & Stekpannor
Kokkärl & Stekpannor
Stekbord
Kokkärl & Stekpannor
Gjutjärnspannor